DE DWAALGAST

INDELING

ALG INFO

KALENDER

ROUTE

CONTACT

OMGEVING

ALLE FOTO'S

Website gemaakt door Zo werkt iT

ROUTE

Auto:
N32 Afslag 6 bij Steenwijk richting Vledder. In Vledder aan het einde van de winkelstraat op de Brink linksaf richting Doldersum, Wateren. In Doldersum op de Brink rechtsaf richting Wateren, Huenderweg. Na 1 kilometer rechtsaf een onverharde weg in ‘Bungalowpark’, eerste weg rechts, derde bungalow aan de linkerkant, nummer 50.

 

Vanaf Wateren: richting Vledder over de Huenderweg. Een halve kilometer na de schaapskooi (linkerzijde van de weg) slaat u links af een onverharde weg in ‘Bungalowpark’, eerste weg rechts, derde huis aan de linker kant, nummer 50.

 

Vanaf Dieverbrug: richting Diever, op de Brink volgt u de doorgaande weg links richting Wapse en Vledder. In Wapse gaat u bij de Dorpsschool rechts de Landweg in en blijft de weg volgen, die wordt de Dieverweg. Zo rijdt u binnendoor naar Doldersum. Net voordat u het bord Doldersum ziet gaat u rechts, u nadert nu het bungalowpark van de achterzijde. Bij de containers/brievenbussen gaat u links het park in en dan houdt u zoveel mogelijk links aan bij de Y splitsing. De weg loopt hier iets omhoog. De Dwaalgast is het vierde  huis aan uw rechterzijde.


Klik hier om de route te printen.

 

Openbaar vervoer:
Treinstation Steenwijk en vanaf daar met een taxi of (huurfiets)

Foto van de keuken

thuiskomen
vakantiegevoel
familie